Jonge gezinnen

Bereik wekelijks maar liefst 37.000 jonge gezinnen met Rijnmond

Deze doelgroep vormt bijna een vijfde van ons totale publiek en luistert gezamenlijk maar liefst 163.000 uur per week. Bijna één op de vijf Rijnmond-luisteraars heeft een jong gezin met kinderen tot 18 jaar.

Jonge gezinnen luisteren vooral in de namiddag, avond en het weekend, wat zorgt voor bovengemiddeld luistergedrag in die periodes. De meerderheid van deze gezinnen heeft één (36%) of twee (39%) kinderen, terwijl 25% drie of meer kinderen heeft. Bovendien doet bijna de helft van deze ouders dagelijks boodschappen.

Bereik deze belangrijke doelgroep via de diverse kanalen van Rijnmond, zoals tv, radio en online. Speciaal voor onze businesspartners die zich op jonge gezinnen richten, hebben we effectieve en kostenefficiënte mediapakketten samengesteld op basis van bereik en luisterpatronen.

Met een wekelijks gemiddeld bereik van 1 miljoen mensen via radio, tv en online, zijn wij erbij voor alle jonge gezinnen in onze regio.

Wil je jouw boodschap effectief overbrengen aan jonge gezinnen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Rijnmond jou kan helpen om deze waardevolle doelgroep te bereiken.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Met Rijnmond val je ook op als werkgever en bereik je potentiële kandidaten. Lees alles over het bereiken van deze doelgroep.  

Advies op maat? Wij helpen je graag verder!

Benut de kracht van onze diverse kanalen en bereik een breed publiek in de regio. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze effectieve advertentiemogelijkheden jouw bedrijf kunnen laten groeien.